Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
25 Iul

Cum să depozitaţi eficient lucrurile de sub pat?

Din dorinţa de crea locuinte moderne, în stil minimalist, spaţiul pentru depozitarea obiectelor a avut mult de suferit, prin faptul că acesta a fost redus considerabil. Tocmai de aceea,  vă prezentam cîteva idei despre cum puteţi optimiza spaţiul de sub pat pentru a depozita obiectele de care aveţi nevoie zi de zi.Iată soluţii potrivite despre cum puteţi profita de spaţiul de sub pat, pentru maximizarea spaţiului destinat depozitării lucrurilor:


-Sertarele
De cele mai multe ori, sertarele patului sunt folosite pentru depozitarea lenjeriei. Pentru acestea, ar trebui sa tineti cont de faptul ca praful intra mai usor in zonele joase, mai ales din cauza curentului, tocmai de aceea se recomanda curatarea lor in fiecare luna.

Daca ati decis achizitionarea unui pat cu sertare, il puteti configura in mai multe moduri : fie alegeti un singur sertar de dimensiuni mari, fie alegeti un pat cu mai multe sertare, acesta fii mult mai indicat intrucat puteti depozita obiectele pe categorii.

În camera celor mici, sertarele sunt cu atît mai eficiente, întrucît puteţi depozita jucariile lor, lucruri la care ei pot avea acces mai usor.

-Coşurile din rafie
Acestea sunt o alternativă binevenită. Acestea sunt aspectuase, pot fi configurate în diverse culori şi se vor încadra în orice dormitor, ele putînd fi realizate în funcţie de designul camerei. În astfel de coşuri, cel mai bine pot fi obiectele uşoare şi voluminoase, precum pernele sau lenjeria, dar şi cărţile.

-Genţile de călătorie

O metodă mai veselă şi poate mai economică este păstrarea lucurilor în geamantane recondiţionate sau în recipiente pe care le luaţi cu voi atunci cînd mergeţi în călătorii.
Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.