Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
04 Iul

Dormitorul în stil asiatic- armonie şi echilibru !

Stilul asiatic. Acesta este indicat, în special, în cazul dormitoarelor, întrucît se remarcă prin echilibru, pace şi simplitate. Este recomandabil ca persoanele care au o viaţă agitată şi întîmpină probleme cu somnul să îşi amenajeze dormitorul în stilul asiatic.
Mobilierul este  simplu, în linii drepte, realizat din lemn închis la culoare. Acesta se remarcă prin geometria riguroasă, întîlnită şi la stilul minimalist şi prin înălţimile reduse. Într-un dormitor asiatic, ca piese de mobilier, sunt suficiente patul, noptierele simple şi un dulap. Alte piese, precum masa de toaletă, comoda TV sau fotoliile se vor evita de a se folosi.


Paleta cromatică specifică stilului asiatic face trimitere la natură. Astfel, vă recomandăm să vopsiţi pereţii sau unul dintre aceştea în maro închis, verde masliniu, roşu sau auriu, pe care le combinaţi cu tonuri de crem sau verde pal.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.