Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
05 Dec

Mobilier portocaliu – un decor plin de inspiraţie!

 

orange

Culorile joacă un rol important în realizarea unei amenajări interioare relevante. Pentru decorarea unui spaţiu care să vă creeze buna dispoziţie şi să vă ofere energie, puteţi alege culoarea portocaliu.

 

mobilierportocaliu

Portocaliul ca şi culoare este adaptată destul de bine pe o gamă foarte variată de spaţii: dormitoare, băi, sufragerii, bucătării şi chiar spaţii de birouri. Această nuanţă oferă o doză de căldură şi este foarte primitoare. Tocmai de aceea foarte mulţi designeri au folosit-o  pentru crearea diferitelor piese de mobilier.

living room

Este o culoare electrică indiferent că vorbim de un portocaliu aprins sau unul pal, motiv pentru care, în asortarea sa, trebuie să alegem tonuri neutre aflate la extreme.

O alegere foarte sigură, este mobila în nuanţe de portocaliu pentru care se recomandă pereţii albi şi parchet închis la culoare sau invers.

Fiind una dintre cele mai potrivite culori pentru bucătărie, dining sau living datorită calităţilor sale energetice, portocaliul poate fi asortat cu succes cu nuanţe închise precum maro, negru sau violet. Totuşi, pentru a vă asigura că spaţiul pe care îl amenajaţi nu va deveni greoi prin abundenţa culorilor solide, puteţi domoli totul prin alăturarea unor elemente de alb sau bej. De asemenea, culorile ce se potrivesc cel mai bine cu portocaliu ar fi albastru şi verdele. Au un fel de respingere-atragere splendidă şi oferă o eleganţă greu de descris în cuvinte.

Prin urmare, indiferent de anotimp, culoarea portocaliu aduce soarele şi căldura în casa dvs, oriunde alegeţi utilizarea sa.

Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.