Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
15 Oct

10 Sfaturi pentru o baie mică

mobila de baie
   Baia, indiferent de ce dimensiuni ar avea, trebuie amenajată cît mai cochet şi eficient în acelaşi timp, mai ales dacă nu dispuneţi de o suprafaţă imensă. Tocmai de aceea trebuie să-i asiguraţi camerei de baie un design cît mai bine pus la punct, astfel incît să vă bucuraţi de tot confortul ei.

În continuare  găsiţi cîteva sfaturi pentru a îmbunătăţi fiecare centimetru al unei băi cu dimensiuni mici:

1. În primul rînd, alegeţi culorile deschise, pale şi calde ce crează iluzia unui spaţiu mai mare. Astfel, puteţi opta pentru un fundal neutru, în nuanţe pastelate sau chiar alb, iar accesoriile si prosoapele pot fi în culori mai puternice, ce vor anima şi vor scoate în evidenţă eleganţa băii.2. Finisajele se recomandă a fi de aceeaşi culoare, tocmai pentru a nu încărca decorul. Dacă vă doriţi totuşi ca ceramica să aibă un model aparte, optaţi pentru imprimeuri foarte discrete, in ideea de a evita obţinerea unui kitsch ambiental-lipsă de originalitate.

3. Piesele de mobilier pe care doriţi sa le integraţi în baie nu trebuie să fie foarte voluminoase. Puteţi alege mobilier cu dezvoltare pe verticală, înalt şi îngust.

 

mobilier baie

4. Sporiţi beneficiile locurilor de depozitare, prin exploatarea spaţiului de sub lavoar utilizînd un ansamblu alcătuit din chiuvetă şi dulap. De asemenea, vă recomandăm o chiuvetă de dimensiuni mai mici, iar dulapul poate fi configurat la comandă în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

5. Totodată, lumina poate aduce o nouă iluzie în materie de lărgirea spaţiului. Astfel puteţi adăuga surse de iluminat de mici dimensiuni în diverse locuri, dar fară să ocupe mult loc.

6. Oglinda nu trebuie să vă lipsească din baie, iar dacă doriţi, puteţi alege mai multe astfel de obiecte pe care să le aranjaţi într-un mod artistic. Ele vor reflecta lumina şi vor oferi încăperii un stil aparte.

7. În locul suporturilor pentru prosoape care ar putea ocupa prea mult spaţiu, puteţi alege cîrlige
simple, chiar şi unele cu modele marine.

 

8. Rafturile de colţ sunt foarte utile, ele fiind locul ideal unde puteţi depozita diverse produse de îngrijire personală.

mobila baie

9. În acelaşi timp, alegeţi obiecte de mobilier cu dublă utilizare, cum ar fi un taburet sub care  depozitaţi obiectele sau un dulapior cu oglindă.

10. Mai practică dar în acelaşi timp mai puţin confortabilă, cabina de duş poate ţine locul căzii, în special pentru băile înguste.

Fabrica de Mobilă Grisalia vă stă la dispoziţie, şi vă oferă mobilierul de baie perfect pentru casa dumneavoastră, indiferent de dimensiuni, culori şi modele!
Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.