Register

User Registration
or Renunțare
---

Fabrica De Mobila Grisalia - MOBILA LA COMANDA! Mobila in Moldova, Mobila in Chisinau. Мебель в Молдове. Мебель на заказ | Мебель на заказ в Кишинёве. Magazin de mobila. Bucatarii, Dormitoare, Antreuri. Mobila din Pal si Melaminat. Mobila din Lemn.

---

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

A+ A A-
09 Oct

Cum alegem Mobila pentru Bucătărie?

Mobilă de BucătărieBucătăria este mai mult decît un spaţiu destinat în exclusivitate pregătirii şi luării mesei. Bucătăria este locul în care familia se întîlneşte în fiecare seară, locul unde savurăm ceaşca de cafea în fiecare dimineaţă, dar şi unde ne invităm musafirii. În momentul  cînd  alegem mobila de bucătărie e necesar să ţinem cont în primul rind de funcţionalitatea acesteia, de aspect şi de design.

Prin urmare, bucătăria trebuie să fie una rezistentă ca să ne asigure mulţi ani confort şi satisfacţie, respectiv, înainte de a decide ce tip de mobilă pentru bucătărie se potriveşte dorinţelor noastre, să ţinem cont de următoarele aspecte:

Să achiziţionăm mobila de bucătărie dintr-un magazin, mobilă fabricată în serie sau să alegem un mobilier la comandă?

Avantajul pentru mobila de bucătărie la comandă, este că putem utiliza în favoarea noastră atît spatiu cît avem nevoie, iar mobilierul poate fi cît mai practic posibil, astfel obţinem un produs personalizat, perfect adaptat la spaţiul de care dispunem, cu o funcționalitate a mobilierului foarte bine puse la punct.


Un alt aspect important la care trebuie sa ne gîndim în momentul alegerii mobilierului de bucătărie este stabilirea spaţiului în care dorim să-l amplasăm.

Dacă încaperea este mică, atunci fiecare colţ trebuie să fie folosit la maxim pentru diverse accesorii de bucătărie, veselă, aparate electrocasnice. Pentru un aer cît mai fresh este de dorit să avem dulapuri suspendate, să avem cît mai multe corpuri tip etajeră, fără uşi sau uşile să fie din sticlă.

Dacă spaţiul bucătăriei este ceva mai grandios, nu trebuie să-l umplem pe tot cu mobilă de bucătărie. Plita şi chiuveta trebuie să fie incorporate în mobilier, acestea trebuie să fie cît mai alăturate pentru a nu pierde din timpul de gătit. La fel, putem opta pentru un mobilier tip bar unde membrii familiei pot sta de vorbă înainte sau după cină.


Alte aspecte importante sunt finisajele şi durabilitatea mobilierului.

Fie că alegem un mobilier modern din PAL sau MDF, sau unul clasic din lemn masiv, este necesar ca acesta să fie uşor de întreţinut, să fie rezistent la umiditate şi temperaturi ridicate. Important ca blatul de bucătărie să fie termorezistent şi finisajul să fie neted şi lucios pentru a proteja contra bacteriilor. O mobilă lucioasă dă o notă de eleganţa bucătăriei, existînd mai multe variante.


 Feroneria.

Accesorii MobilierFeroneria chiar dacă nu se vede, dar se face într-un fel observată! Chiar dacă feroneria costă puţin mai mult, mobila de bucătărie merită tehnologie avansată, dat fiind faptul ca uşile şi sertarele vor fi în acţiune des: închidere – deschidere.

Ex. feroneria BLUM oferă balamale clip top pentru dulapul suspendat, feroneria BLUMOTION pentru o închidere silenţioasă, iar pentru cei pretenţioşi chiar este şi un sistem electronic de deschidere a uşilor şi sertarelor, balamalele cu amortizoare, sertarele cu amortizoare, diverse suporturi pentru veselă, pahare, tacîmuri, accesorii pentru sertare care separă spaţiul disponibil astfel încît fiecare obiect să fie plasat într-un spaţiu de dimensiuni potrivite, suport pentru sticle şi diverse ingrediente utilizate la prepararea mîncării, suport pentru prosoape, suport pentru condimente.

Pe lînga asta, BLUM oferă posibilitatea uşilor pliante cu ridicare care sunt foarte practice şi dau un plus de stil mobilierului, sertare cu extensie totală, dulap de provizii, corp pe colţ, sistem variabil de compartimentare interioară, sistem de ridicare pentru uşă pliantă şi multe altele.


Astfel avem o mobilă de bucătărie frumoasă nu doar în exterior dar şi în interior.

Culoarea mobilei de bucătărie - alt aspect important.

Este necesar de asortat culoarea mobilierului la culoarea pardoselii şi al pereţilor.

Mobila de bucătărie închisă la culoare dă o nota elegantă şi sofisticată bucătăriei, iar dacă dispunem de un spaţiu nu prea mare şi mobilă de bucatarie va avea dimensiuni reduse, optăm pentru o mobilă deschisă la culoare, albă, nuanţe pastelate.

Dacă dorim să gătim într-un mod relaxant, iar toate recipientele şi accesoriile de bucătărie să fie bine depozitate şi foarte uşor de găsit. Respectiv, alegem mobila de bucătărie potrivită stilului nostru şi ne asigurăm astfel că transformăm bucătăria un loc în care dorim să petrecem cît mai mult timp alături de cei dragi.

Fabrica de Mobilă Grisalia vă poate ajuta să faceţi alegerea cea mai potrivită. Ne-aţi contactat, iar noi de ocupăm de mobila dumneavoastră.Întreabă-ne Prețul!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 2+4=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.

Fabrica de Mobila - © Grisalia | +373 22 90-23-86. Toate drepturile rezervate.